Η Εταιρεια

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με όραμα την παροχή καινοτόμων κατασκευαστικών υπηρεσιών (ανακαινίσεις κτιρίων & κατοικιών, κατασκευές, μελέτες), και στόχο να καταξιωθεί μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών τεχνικών έργων, ιδρύθηκε το 2007 η ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από μια ομάδα έμπειρων μηχανικών.

Ασχολούμαστε κυρίως με την κατασκευή και την ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, παρέχοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών, από τη μελέτη και την έκδοση αδειών έως την υλοποίηση – παράδοση με το κλειδί στο χέρι (turn-key solution), καθώς και την υποστήριξη μετά την παράδοση (after sales service).

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Οι κατοικίες που κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε μπορεί να είναι από ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνα έως μια πολυτελή βίλα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Οι επαγγελματικοί χώροι που κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε μπορεί να είναι από ένα περίπτερο έως ένα πολυκατάστημα ή ένα ξενοδοχείο.

Ασχολούμαστε ακόμη με τη διαχείριση και συντήρηση κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Δουλεύοντας με υπευθυνότητα και πάθος, θεωρούμε πως μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις με κύρια χαρακτηριστικά την άριστη ποιότητα κατασκευής, την τήρηση συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η δομή της ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΕ παραμένει ευέλικτη και πάντοτε προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.