Ετικέτες:

Κατασκευή καταστήματος Pizza Fan – Άγιος Δημήτριος

Αγίου Δημητρίου 180, Άγιος Δημήτριος, Αττικής

Συνολική επιφάνεια:200 τμ – Χρόνος κατασκευής: 25 ημέρες


Η ολοκλήρωση της κατασκευής του καταστήματος της Pizza Fan στον Άγιο Δημήτριο, ανακοινώνεται με χαρά από την εταιρεία μας, καθώς είναι η αρχή μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας ανάμεσα στη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων πίτσας στη χώρα μας και την ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Η πλήρης κατασκευή στο γωνιακό κατάστημα της οδού Αγίου Δημητρίου 180, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, συνολικής επιφάνειας 200τ.μ. ολοκληρώθηκε σε 25 μόλις ημέρες. Οι εργασίες της κατασκευής έγιναν από την έμπειρη ομάδα μας και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, λαμβάνοντας υπόψη την εικόνα και τις ανάγκες του επώνυμου χώρου εστίασης. Η μελέτη της κατασκευής έλαβε υπόψη τους μεγάλους χώρους, που τους κατέστησε λειτουργικούς, με τα χρώματα πορτοκαλί και πράσινο της Pizza Fan να κυριαρχούν.

Η συνεργασία μας με την αλυσίδα εστιατορίων συνεχίζεται και φιλοδοξούμε πολύ σύντομα ακόμα περισσότερα Pizza Fan να ανοίξουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΕ

Κομνηνών 16, Ελληνικό, T.K. 16777

Τηλ: (+30) 210 6536750,

        (+30) 210 6536776

Fax: (+30) 210 6536758

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Σύστημα παρακολούθησης κατασκευής, ανακαίνισης ή συντήρησης έργου από την Κτιριακή Αναγέννηση.

Δείτε το video εδώ

 

σύστημα παρακολούθησης έργου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας