Εταιρικά Νέα

Συνέντευξη του Κου Γιώργου Σπηλιωτόπουλου στο περιοδικό «Χτίζω & Ανακαινίζω»

Η "Κτιριακή Αναγέννηση" ασχολείται με την κατασκευή, ανακαίνιση και συντήρηση κάθε είδους οικοδομικού έργου. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους και αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή.

Ο κλάδος των κατασκευών έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Πιστεύετε ότι τα δεδομένα θα αλλάξουν το επόμενο χρονικό διάστημα και πώς;

Δυστυχώς από το 2011 και μετά οι κατασκευαστικές εταιρείες αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα. Ο κλάδος μας ήταν ο πρώτος που βίωσε τα σημάδια της επερχόμενης οικονομικής αστάθειας στην Ελλάδα. Εμείς στην κτιριακή έγκαιρα διαπιστώσαμε την τάση της αγοράς να πηγαίνει στις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και ενεργειακών κατοικιών. Η συνεχής πτώση των τιμών θα βοηθήσει και τις κατασκευές στο μέλλον. Η ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση μίας οικίας με σύγχρονες μεθόδους ανεβάζει την αξία της κατοικίας, είτε αφορά πώληση είτε ενοικίαση είτε ιδιοκατοίκηση , και γι' αυτό πολλοί ιδιοκτήτες έχουν προβεί σε αυτή τη διαδικασία.

Ιδιαίτερα στους επαγγελματικούς χώρους παρατηρούμε έντονη κινητικότητα τον τελευταίο χρόνο, ειδικά στον τομέα της εστίασης. Είναι ένας τομέας που δείχνει ενδιαφέρον για την εταιρεία σας;

Ο κλάδος της εστίασης αποτελεί μια αγορά η οποία διαρκώς αναπτύσσεται. Τα τελευταία ιδίως χρόνια, τα δίκτυα κα­ταστημάτων αλυσίδων διαρκώς ισχυροποιούνται. Με απα­ράμιλλη ποιότητα, αξιόπιστα υλικά και άρτια τεχνογνωσία η εταιρεία μας έχει αναλάβει την ανακαίνιση ή την κατα­σκευή εκ νέου πολλών επωνύμων χώρων εστίασης.

Η εταιρεία σας όμως καινοτομεί και παρουσιάζει στους πελάτες ένα πρόγραμμα παρακολούθησης έργων. Τι ακριβώς είναι και πόσο χρήσιμο μπορεί να φανεί στους πελάτες σας;

Η "Κτιριακή Αναγέννηση" καινοτομεί και παρέχει ένα επιπλέον μέσο επικοινωνίας κατά τη διάρκεια εξέλιξης του έργου στους πελάτες της. Πρόκειται για ένα σύστημα παρακολούθησης της πορείας των εργασιών, διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή μέσω του διαδικτύου. Με το σύστημα διαχείρισης έργων της "Κτιριακής Αναγέννησης" όλοι οι πελάτες μας έχουν άμεση πρόσβαση στις λεπτομέρειες της πορείας του έργου τους.

Συγκεκριμένα:
Δίνει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε έργο που σας αφορά, ξεχωριστά.
Σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε από το κινητό τηλέφωνό σας ή την ταμπλέτα σας.
Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί ή πραγματοποιούνται.
Παρέχει γραφική απεικόνιση της χρονικής εξέλιξης του έργου.
Έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις εργασίες που εκκρεμούν ή να ενημερώσετε τους μηχανικούς για τις δικές σας εκκρεμότητες.
Μπορείτε να δείτε στατιστικά γραφήματα για το έργο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με μήνυμα με τον υπεύθυνο του έργου.

Με λίγα λόγια το σύστημα παρακολούθησης έργων της «Κτιριακής Αναγέννησης» ήρθε να καλύψει όλες τις ανάγκες και δυσπιστίες των πελατών μας, αφού ακόμα και από μακριά μπορούν με μία ματιά να γνωρίζουν στο 100% την πορεία του έργου τους. Άλλωστε, αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η αξιοπιστία και η ταχύτητα παράδοσης κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

10 λόγοι για να μας προτιμήσετε

Άριστη υλοποίηση της ιδέας σας
Αντάξιοι των προσδοκιών σας
Αξιοπιστία - Εμπιστοσύνη - Εντιμότητα
Αμοιβαίο οικονομικό όφελος
Ιδανικός χρόνος υλοποίησης - Οικονομία χρόνου επίβλεψης
Μεγάλο πελατολόγιο, ποικιλία έργων
Ιδανικό σχήμα εταιρείας και συνεργατών
Προσιτή ποιότητα που αξίζει την επένδυσή σας
Καινοτομία - Πρόγραμμα παρακολούθησης εξέλιξης έργου
Άμεση επίλυση προβλημάτων από ένα και μοναδικό συνεργάτη -εμάς!

 

Tags

Horeca 2014  award winning services  construction  construction of prime property  constructions  design καταστήματος  exhibition  hotels  ktiriaki constructions  renovations  visual merchandising  Ξεκίνησε με επιτυχία η συνεργασία μας με την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΑΕΒΕ.  αγοραστική συμπεριφορά  ανακάινιση καταστήματος  ανακαίνιση  ανακαίνιση βιτρίνας  ανακαίνιση βιτρίνας φαρμακείου  ανακαίνιση καταστήματος  ανακαίνιση κατοικίας  ανακαίνιση φαρμακείου  ανακαινίσεις  ανακαινίσεις κατοικιών  ανακαινίσεις κτιρίων  ανανέωση  αρχιτεκτονική  ενεργειακή αναβάθμιση  ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  ενεργειακή απόδοση  εξοικονόμηση ενέργειας  ιδέες ανακαίνισης  κανόνες ανακαίνισης  κατάστημα  κατασκευή  κατασκευή ακινήτων  κατασκεύ  μελέτη  μελέτη geomarketing  μελε΄τη  πρόσοψη φαρμακείου  συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών  σχέδια μελέτης  σύνολο ενργειών προώθησης  τζάμι  τζίρος  χώρο καταστήματος  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΕ

Κομνηνών 16, Ελληνικό, T.K. 16777

Τηλ: (+30) 210 6536750,

        (+30) 210 6536776

Fax: (+30) 210 6536758

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Σύστημα παρακολούθησης κατασκευής, ανακαίνισης ή συντήρησης έργου από την Κτιριακή Αναγέννηση.

Δείτε το video εδώ

 

σύστημα παρακολούθησης έργου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας