Εταιρεία

etaireiaΜε όραμα την παροχή καινοτόμων κατασκευαστικών υπηρεσιών (ανακαινίσεις κτιρίων & κατοικιών, κατασκευές, μελέτες), και στόχο να καταξιωθεί μέσα από τη δημιουργία ποιοτικών τεχνικών έργων, ιδρύθηκε το 2007 η ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από μια ομάδα έμπειρων μηχανικών.

Ασχολούμαστε κυρίως με την κατασκευή και την ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, παρέχοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών, από τη μελέτη και την έκδοση αδειών έως την υλοποίηση – παράδοση με το κλειδί στο χέρι (turn-key solution), καθώς και την υποστήριξη μετά την παράδοση (after sales service).

Ανακαινίσεις κατοικιών
Οι κατοικίες που κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε μπορεί να είναι από ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνα έως μια πολυτελή βίλα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

Ανακαινίσεις κτιρίων
Οι επαγγελματικοί χώροι που κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε μπορεί να είναι από ένα περίπτερο έως ένα πολυκατάστημα ή ένα ξενοδοχείο.

Ασχολούμαστε ακόμη με τη διαχείριση και συντήρηση κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Δουλεύοντας με υπευθυνότητα και πάθος, θεωρούμε πως μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις με κύρια χαρακτηριστικά την άριστη ποιότητα κατασκευής, την τήρηση συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η δομή της ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΕ παραμένει ευέλικτη και πάντοτε προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΕ

Κομνηνών 16, Ελληνικό, T.K. 16777

Τηλ: (+30) 210 6536750,

        (+30) 210 6536776

Fax: (+30) 210 6536758

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Σύστημα παρακολούθησης κατασκευής, ανακαίνισης ή συντήρησης έργου από την Κτιριακή Αναγέννηση.

Δείτε το video εδώ

 

σύστημα παρακολούθησης έργου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας