Επιλέξτε κατηγορία:

Ετικέτες:

Κατασκευή καταστήματος "ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ"

Ελ. Βενιζέλου 113 - Ηλιούπολη
Συνολική επιφάνεια: 110 τμ – Χρόνος κατασκευής: 35 ημέρες


Στην κατασκευή του καταστήματος της αλυσίδας "ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ" στην Ηλιούπολη εφαρμόστηκε το νέο τότε concept της εταιρείας, BENETH FOOD HALL. Κατασκευάστηκαν νέοι χώροι με ολοκληρωμένες γευστικές προτάσεις, που καλύπτουν κάθε ανάγκη του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό έγινε εξ ολοκλήρου κατασκευή, εκτός του χώρου πώλησης του καταστήματος, του εργαστηρίου, του γραφείου και του εξωτερικού χώρου, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να απολαύσουν επί τόπου τα προϊόντα της πάνω από 65 χρόνια γευστικής παράδοσης ΒΕΝΕΤΗ.

Η κατασκευή υλοποιήθηκε την άνοιξη του 2011 και διήρκεσε 35 μόλις ημέρες. Αποξηλώθηκαν όλες οι προηγούμενες εγκαταστάσεις, τοποθετήθηκαν νέο δάπεδο, έγινε κατασκευή νέας οροφής, έγιναν εργασίες τοιχοποιίας και χρωματισμού, νέα ηλεκτρολογική και νέα κλιματιστική εγκατάσταση, δημιουργήθηκε νέα πρόσοψη και ο εξωτερικός χώρος σερβιρίσματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΕ

Κομνηνών 16, Ελληνικό, T.K. 16777

Τηλ: (+30) 210 6536750,

        (+30) 210 6536776

Fax: (+30) 210 6536758

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Σύστημα παρακολούθησης κατασκευής, ανακαίνισης ή συντήρησης έργου από την Κτιριακή Αναγέννηση.

Δείτε το video εδώ

 

σύστημα παρακολούθησης έργου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας