D-zine

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη μελέτη, κατασκευή ή ανακαίνιση του φαρμακείου σας

Advanced Commercial Architecture Design

Σύμφωνα με το Θάνο Πούλη Γενικό Διευθυντή της A.C.A.D EE, πριν ξεκινήσετε τη μελέτη για την κατασκευή ή ανακαίνιση σας θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι σε μία εποχή έντονου ανταγωνισμού και πολυσυλλεκτικών καταναλωτών, τα φαρμακεία, ως χώροι προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών, πρέπει περισσότερο από ποτέ να διατεθούν φαντασία για να γοητεύσουν τον πελάτη τους. Έκπληξη ορθολογισμός, απλοποίηση, δημιουργία και συναισθηματισμός... το τρέχον οικονομικό πλαίσιο, απαιτεί αλάνθαστες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Πράγματι, το επάγγελμά μας, η εμπορική αρχιτεκτονική, δε σχετίζεται μόνο με τη χωροταξία μιας επιφάνειας πωλήσεων, αλλά με την υιοθέτηση και επέκταση των νέων συμπεριφορών των καταναλωτών. Ορμώμενοι από αυτό, πρέπει να ενσωματώσουμε την αρχιτεκτονική, τον τρόπο, τη μελέτη, τον σχεδιασμό στην οπτική επικοινωνία (visual communication), στο marketing και το συναίσθημα στην κίνηση και τον ορθολογισμό: δημιουργία μοχλών για καλύτερη και σωστότερη πώληση, για κατάκτηση πελατείας αλλά και τη διατήρησή της. Στην κατασκευή και ανακαίνιση των φαρμακείων η A.C.A.D (Advanced Commercial Architecture design) έχει συμβάλει και θα συνεχίσει να το πράττει τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και αλλού, στην εξέλιξη από τα παραδοσιακά προς τα σύγχρονα φαρμακεία, δημιουργώντας χώρους πώλησης αποδοτικούς και ελκυστικούς.

Σκεπτόμενοι τη που πρέπει να κάνουμε για την κατασκευή ή ανακαίνιση ενός φαρμακείου, να έχουμε στο νου μας ότι οι καταναλωτές έχουν γίνει τόσο αυτόνομοι στις μέρες μας, που το να προσελκύσεις την προσοχή τους, να εξάψεις την απόφαση να αγοράσουν, να αυξήσεις την πιστότητά τους στο σημείο πώλησης και να ικανοποιήσεις την αυξανόμενη ανάγκη τους για υψηλού επιπέδου εξειδικευμένες υπηρεσίες, προϋποθέτει την κινητοποίηση ενός ευρέος φάσματος δεξιοτήτων, σχετικά με κάθε σχέδιο και την αξιοποίηση κάθε παραμέτρου, που μπορεί να συμβάλει στην απόδοση μιας ανακαίνισης, ανακατασκευής ή νέας κατασκευής ενός φαρμακείου. Ως μέρος της προσπάθειάς της για την ενημέρωση σας σχετικά με τις επιχειρηματικές εξελίξεις η A.C.A.D αποτελείται από τέσσερα τμήματα:
a. acad commercial architecture
b. acad consept creation
c. acad product design
d. acad visual identity

Για την κατασκευή ή ανακαίνιση του ιδανικού φαρμακείου
Η συνέργεια των τμημάτων καθώς και οι συνεργασίες της Acad με τις leader εταιρίες του χώρου κατασκευής/ανακαίνισης αποτελούν το θεμέλιο της αποτελεσματικής στρατηγικής μας, με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για να εξασφαλίσουμε ότι οι συζητήσεις με τους φαρμακοποιούς είναι παραγωγικές κάθε τμήμα της Acad έχει οργανώσει μια συγκεκριμένη ομάδα, αποτελούμενη από επαγγελματίες και ειδικούς από διάφορους αντίστοιχους τομείς. Αυτό διασφαλίζει ότι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Η έρευνα της αγοράς καθορίζει τις δυνατότητες και συγκεκριμενοποιεί τον εμπορικό στόχο, προσδιορίζει μια στρατηγική πωλήσεων και οργανώνει τις λειτουργικές απαιτήσεις των φαρμακοποιών και του προσωπικού τους. Έτσι, η μελέτη και ο σχεδιασμός του χώρου οργανώνει και μετασχηματίζει σε πραγματικότητα τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί, καθώς και τις ιδέες που έχουν αναπτυχθεί, ώστε να τις μετατρέψει σε μία λειτουργική και αποδοτική πρόταση. Από τις πρώτες σκέψεις σας για το μέλλον του φαρμακείου σας έως τα εγκαίνια του νέου σας καταστήματος, είμαστε η ιδανική επιλογή προς την επιτυχία.

acad-logo

Tags

Horeca 2014  award winning services  construction  construction of prime property  constructions  design καταστήματος  exhibition  hotels  ktiriaki constructions  renovations  visual merchandising  Ξεκίνησε με επιτυχία η συνεργασία μας με την μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΑΕΒΕ.  αγοραστική συμπεριφορά  ανακάινιση καταστήματος  ανακαίνιση  ανακαίνιση βιτρίνας  ανακαίνιση βιτρίνας φαρμακείου  ανακαίνιση καταστήματος  ανακαίνιση κατοικίας  ανακαίνιση κατοικιών  ανακαίνιση κτιρίων  ανακαίνιση φαρμακείου  ανακαινίσεις  ανακαινίσεις κατοικιών  ανακαινίσεις κτιρίων  ανανέωση  αρχιτεκτονική  ενεργειακή αναβάθμιση  ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών  ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  ενεργειακή απόδοση  εξοικονόμηση ενέργειας  επιδιωκόμενες συνθήκες θερμικής άνεσης  ιδέες ανακαίνισης  καθόλου μόνωση  κανόνες ανακαίνισης  κατάστημα  κατασκευή  κατασκευή ακινήτων  κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείου.  κατασκεύ  μελέτη  μελέτη geomarketing  μελέτης geomarketing  μελε΄τη  πρόσοψη φαρμακείου  συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών  σχέδια μελέτης  σύνολο ενργειών προώθησης  τζάμι  τζίρος  χώρο καταστήματος  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΕ

Κομνηνών 16, Ελληνικό, T.K. 16777

Τηλ: (+30) 210 6536750,

        (+30) 210 6536776

Fax: (+30) 210 6536758

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Σύστημα παρακολούθησης κατασκευής, ανακαίνισης ή συντήρησης έργου από την Κτιριακή Αναγέννηση.

Δείτε το video εδώ

 

σύστημα παρακολούθησης έργου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας